Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Sachtler S2064S-FTGS System aktiv6 flowtech75 GS

Aktiv6 fluidní stativová hlava (S2064S), Stativ flowtech™75 GS s podlahovou rozpěrou (4587), Cestovní brašna flowtech™75 (9116), Kompatibilní s příslušenstvím SpeedSwap™
Obvykle do týdne
ks
82 390 Kč
Katalogové číslo: Z02220
Kód výrobce: S2064S-FTGS
Sachtler System aktiv6 flowtech75 GS je souprava stativu s posuvnou destičkou a podlahovou rozpěrou. Přestože váží pouhých 6.4 kg je velmi odolný a bude vám dlouho sloužit. Tento model je ideální volbou pro profesionální videokamery a digitální zrcadlovky s hmotností až 8 kg. 15-ti kroková protiváha umožňuje přesné vyvážení a montážní destička s posuvem 120 mm rychlé polohování kamery. 3-stupňová brzda poskytuje naprosto plynulé nastavení pohybu hlavy bez trhání či otřesů. Osvětlená vodováha PrismBubble usnadňuje nastavení roviny z jakéhokoliv úhlu pohledu. Fluidní hlava aktiv6 je vybavena unikátní technologií SpeedLevel™. Hlavu velmi rychle uvolníte, vyrovnáte a pevně zafixujte. Získáte tak čas navíc pro pořízení dokonalého záběru kamerou při natáčení dokumentů, korporátních videí nebo zpravodajských reportáží. Technologie SpeedSwap™ nabízí nejrychlejší způsob přepínání mezi režimem stativu a kamerové jízdy (slider dokoupíte zvlášť) a poskytuje maximální flexibilitu. 2-stupňový stativ flowtech z uhlíkových vláken má vysokou torzní tuhost a jedinečné rychloupínací brzdy. Se stativem flowtech můžete pořizovat záběry z vysokého i extrémně nízkého úhlu, a to díky univerzálním mechanismům zámků noh. Stativ můžete pohodlně složit a nosit na rameni nebo za integrovanou rukojeť, ať už vás vaše kreativita zavede kamkoli. Složené nohy drží u sebe pomocí magnetických zámků. System aktiv6 flowtech75 GS je dodáván včetně transportní brašny.

Parametry

Stativová hlava S2064S
Nosnost hlavy 0 - 8 kg
Protiváha 15+0
Dálkové ovládání No
Upevnění kamery Sideload S
Průměr kloubu hlavy 75 mm with SpeedSwap base
Vodováha Yes
Rukojeť Yes
Minimální výška 23 - 170 cm
Maximální výška 56 - 176 cm
Výška složeného stativu 85 cm
Celková hmotnost 6.4 kg

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Zákazníkem Elvia-Pro jsem od svých asi 6ti let :))) Objednaná televize byla za dobrou cenu, objednávka byla zpracována rychle. Do hodiny mi podpora volala s prověřením mého extra požadavku. Spokojenost :)

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace