Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 5 PRO (45mm)LTE Black Titanium

1,36” (34,5 mm) kruhový Super AMOLED (450 × 450) displej, Rychlé nabijení, Always-On displej, Operační systém Wear OS, Dvoujádrový procesor Exynos, 16 GB interní paměť, 1,5 GB RAM, Fitness, Notifikace, Volání, Ovládání hudby, Budík, Měření spánku, Měření stresu, Měření tepu, Měření EKG, Měření krevního tlaku, Měření SpO2, Měření složení těla, voděodolnost 5 ATM, IP68, Sapphire Crystal (29 Gpa), Titanové tělo, eSIM, LTE, Bezkontaktní platby Google Pay
Prodej ukončen
Zobrazit podobné zboží z kategorie
Katalogové číslo: Z02502
Kód výrobce: SM-R925FZKAEUE

Galaxy Watch5 Pro



Váš průvodce dobrodružstvím






Krok za krokem za zážitky



Úplně nová funkce Route Workout vám umožňuje importovat tréninkové trasy ve formátu GPX z chytrého telefonu do hodinek a synchronizovat tak seznam vašich tras.
Projděte svou vytyčenou trasu a vraťte se přesně tam, odkud jste startovali pomocí funkce Track Back. Praktické hlasové či vibrační navigace a podrobné pokyny vás v průběhu cyklistického nebo turistického tréninku udrží vždy na té správné cestě.






Dostatek energie pro váš trénink



Hodinky, které s vámi udrží tempo v každé situaci. Pusťte se do svých aktivit naplno s největší kapacitou baterie v naší řadě nositelných zařízení.






Bioaktivní senzor
Nic mu neunikne



Výkonný Bioaktivní senzor Samsung 3v1 efektivně ovládá tři různé senzory zdraví. Senzor bioelektrické impedanční analýzy, senzor pro měření EKG a optický senzor srdečního tepu.
Monitoruje váš pulz, stav kardiovaskulárního systému a dokáže zaznamenat neobvyklou činnost vašeho srdce nebo krevního tlaku.
Bioaktivní senzor sleduje váš krevní tlak, čímž vám pomáhá lépe kontrolovat jeho případné výkyvy.






Podívejte se, co se ve vás skrývá



Starejte se o své tělo nejen zvenku, ale i zevnitř pomocí informací o procentuálním podílu tělesného tuku až po data o hmotnosti kosterního svalstva. Získejte zpětnou vazbu a motivaci, která vás udrží na správné cestě za lepší kondicí.






Počítá se každý pohyb



Sledujte své kroky, spálené kalorie a další hodnoty. Hodinky podporují více jak 90 druhů cvičení, díky čemuž dokáží identifkovat vaše fyzické aktivity a zaznamenat výkony. Vy si tak budete moci udržovat dokonalý přehled o svých tréninkových výsledcích.






Sledují váš spánek od A po Zzz...



Naše vylepšená technologie monitoruje jednotlivé fáze spánku a pomáhá tak vytvářet zdravější návyky při oddychu. Poznejte zvíře, které ve vás dříme a společně s ním i typ vašeho spánku s 8 zvířecími symboly. Stejně tak budete dostávat pravidelné zprávy o vašem nočním spánkovém režimu, takže můžete odpočívat skutečně bez starostí.






Silnější, než váš nejtvrdší trénink



Nyní až dvojnásobně tvrdší přední displej díky safírovému sklu. A ve spojení s odolnými rámečky Black Titan a Gray Titan budou vaše hodinky jene vypadat, ale i působit nezničitelně.






Spolehněte se na sílu aplikací od Google



Vše, co potřebujete, budete mít jako na dlani. Teda spíše na vašem zápěstí... Originální platforma Wear OS vám umožní do vašich hodinek jednoduše instalovat praktické aplikace, jako jsou Google Maps či YouTube Music.






Nové hodinky, stejná data



Ponechte si všechna původní data z vašich předchozích hodinek Galaxy Watch4.






Dokonalé na běh i přehlídkové molo



Odolný rám z titanu s brilantním safírovým sklem. Předveďte okolí nadčasový klenot na vašem zápěstí – hodinky Watch5 Pro ohromí klasickými barvami a prémiovým vzhledem.






Zvládněte s přehledem každou výzvu



Od analogové elegance k digitální, od retro stylu k modernímu – zvolte si ciferník, který podpoří vaše každodenní aktivity. K dispozici máte sadu klasických designů a pestrou nabídku různých stylů.



Parametry

Operační systém Wear OS 3.5, One UI Watch 4.5
Velikost displeje 1,36" kruhový (34,5 mm)
Rolišení 450 x 450 (321 PPI)
Typ displeje Always-On AMOLED
Materiál Titan, silikonový řemínek
Konektivita GSM / HSPA / LTE, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n 2.4+5 GHz, Bluetooth 5.2, NFC, GPS, Glonass
Interní uložiště 16 GB
Operační paměť (RAM) 1,5 GB
Procesor Samsung Exynos W920, 2x 1,18 GHz (Cortex®-A55), GPU: Mali-G68
Senzory Optický snímač srdečního tepu, Měření EKG a krevního tlaku, Okyslyčení krve (SpO2), Akcelerometr, Gyroskop, Barometr, Hallův senzor, Světelný senzor, Geomagnetický senzor, Senzor bioelektrické impedance(BIA)
Funkce Fitness, Automatická detekce cvičení, Notifikace, Volání, Ovládání hudby, Budík, Měření spánku, Měření stresu, Měření složení těla,
Odolnost MIL-STD-810G, IP68, odolnost vůči vodě do tlaku 5 atm, Sapphire Crystal (29 GPa)
SIM Ano, eSIM
Mikrofon Ano
Výbava Řemínek, nabíjecí kabel, průvodce rychlým spuštěním
Baterie 590 mAh (80 h), rychlé bezdrátové nabíjení
Rozměry 45.4 x 45.4 x 10.5 mm
Váha 46.5 g

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Rychlé jednání, dobře zabalený, špičkový produkt, přijatelná cena

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace