Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony DSC-RX0M2G (RX0 II), outdoor

Širokoúhlý 24 mm objektiv ZEISS® Tessar T* F4, Vodotěsné, odolné tělo, Displej LCD výklopný o 180 stupňů, Interní nahrávání videí v rozlišení 4K, Mimořádně zpomalený záznam rychlostí až 960 sn./s / 1000 sn./s, Stabilizační grip VCT-SGR1(multifunkční zoomovací rukojeť) v balení
Na objednávku
ks
21 989 Kč
Katalogové číslo: Z01056
Kód výrobce: DSCRX0M2G.CEE

Vynikající kvalita obrazu v extrémně kompaktním těle



Fotoaparát RX0 II je ideálním životním společníkem. Díky výkonnému snímači typu 1.0 a objektivu ZEISS Tessar T* s nízkým zkreslením vytváří úžasné snímky i za slabého osvětlení a umožňuje je snadno sdílet se smartphonem. Fotoaparát dále nabízí interní záznam videí v rozlišení 4K2, působivou stabilizaci obrazu, vylepšenou minimální zaostřovací vzdálenost 20 cm a displej LCD výklopný o 180°.






Robustní konstrukce stvořená k výkonům



Fotoaparát se může pochlubit jednoduchým a praktickým žebrovaným designem s čistými liniemi a bez zbytečných výstupků, který dokonale charakterizuje jeho robustní konstrukci3 a možnost vzít ho kamkoli.






Ostré fotografie a videa ve vysokém rozlišení



Drobné tělo fotoaparátu RX0 II je bohatě napěchované špičkovou obrazovou technologií, která je navržena tak, aby poskytovala krásný obraz u jakéhokoli typu fotografované scény. Zoom s čistým obrazem umožňuje až 2x zoom s minimální ztrátou kvality.






Úchvatné detaily a nízký šum



Snímač CMOS Exmor RS typu 1.0 ve spolupráci s pokročilým obrazovým procesorem BIONZ X poskytuje široký dynamický rozsah, nižší hladinu šumu, přirozené detaily a bohaté tónové odstíny.






Objektiv ZEISS Tessar T*



Širokoúhlý 24mm objektiv ZEISS Tessar T*4 F4 zaručuje krásný obraz u jakéhokoli typu fotografované scény, a to s vylepšeným kontrastem a ostrostí a menším zkreslením.






Efekt pro měkké tóny pleti



Dokonalejších portrétů a selfie snímků dosáhnete pomocí režimu pro měkké tóny pleti, který zmírňuje drobné obličejové vrásky a pobledlou pleť, zatímco zachovává čistý obraz očí a úst objektu.






Automatické zaostření na oči



Když pořizujete portréty a selfie snímky, model RX0 II pomocí funkce automatického zaostření na oči prakticky nastaví automatické zaostření na oči objektu.






Nádherná videa ve vysokém rozlišení



Model RX0 II umožňuje záznam videí v rozlišení 4K2 při čtení plného počtu pixelů bez technologie pixel binning, a díky 1,7x převzorkování poskytuje úchvatně čistý obraz a akční scény. Fotoaparát navzdory své kompaktní velikosti podporuje interní záznam v rozlišení 4K 30p (QFHD: 3840 x 2160), takže je ideální pro natáčení videí ve vysoké kvalitě, když jste na cestách nebo snímáte scény z každodenního života.






Aby byly skvělé filmy ještě lepší



Díky elektronické stabilizaci obrazu zachytíte skvělá videa, zatímco doplněk Movie Edit pro váš smartphone zajistí plynulý obraz jako při natáčení s kardanovým závěsem. Doplněk Movie Edit rovněž umí automaticky udržet objekt v záběru, a to i v případě, že filmy oříznete na portrétovou velikost pro smartphony nebo sociální sítě.






Odolná konstrukce pro bezstarostné snímání



Model RX0 II je velmi kompaktní, lehký a má pevnou a odolnou konstrukci. Hoďte jej do batohu nebo jej klidně noste připnutý na popruhu a používejte ho na místech, kde snímání předtím nebylo možné.






Extrémně kompaktní a připravený na dobrodružství



Model RX0 II je výkonný a kompaktní fotoaparát. Je snadno přenosný, ať jdete kamkoli, a vytváří kvalitní snímky bez ohledu na to, kde zrovna fotografujete. Díky jednoduché konstrukci a absenci výstupků jej lze snadno nastavit, sbalit a skladovat.






Vodotěsný / odolný proti prachu



Bez ohledu na to, zda se potápíte se šnorchlem ve sladké vodě nebo moři, snímáte u bazénu či v bouřce, model RX0 II rozšíří vaše možnosti snímání. Nemusíte jej nijak chránit proti dešťové vodě ani rozlitému pití. Klidně s ním můžete snímat v pouštních podmínkách plných prachu a písku – to vše bez potřeby vodotěsného pouzdra nebo dalšího příslušenství.






Odolný proti nárazu



Díky konstrukci odolné proti nárazům si nemusíte z občasných nehod dělat starosti – robustní tělo modelu RX0 II totiž vydrží pád z výšky 2 metrů.






Odolný vůči tlaku až 200 kg / 2000 N



Zapomeňte na přehnaně opatrné zacházení – jednoduše fotoaparát hoďte do tašky nebo do kapsy a vyrazte s ním kamkoli bez nejmenších starostí.






Výklopný displej LCD pro dokonalé selfie snímky



Displej LCD fotoaparátu lze vyklopit nahoru přibližně o 180°, což usnadňuje pořizování selfie snímků a natáčení vlogů. Díky vodotěsné a prachotěsné konstrukci jej můžete použít i pod vodou. Displej lze také vyklopit dolů přibližně o 90°, abyste mohli snadno snímat z vysokého úhlu.






Širší možnosti ovládání s volitelným gripem pro snímání



Grip pro snímání VCT-SGR1 je vybaven ovládacími prvky, pomocí nichž můžete aktivovat spoušť a ovládat tlačítko nahrávání či zoom fotoaparátu přímo ze samotného gripu. Grip pro snímání lze případně přenastavit a použít jej jako stolní stativ.






Externí mikrofon pro vysoce kvalitní zvuk



Navzdory své extrémně kompaktní velikosti je model RX0 II vybaven konektorem pro mikrofon, takže k němu můžete připojit externí mikrofon, který vám poskytne lepší kvalitu zvuku při natáčení videí a vlogů.






Zpomalený záznam videí rychlostí 960 sn./s / 1000 sn./s



Díky možnosti snímání s frekvencí snímků až 960 sn./s / 1000 sn./s zachytíte i akci, která se odehraje ve zlomku sekundy, a můžete natáčet mimořádně zpomalené scény. Snímat můžete dokonce v rozlišení full HD rychlostí až 120 sn./s / 100 sn./s.






Intervalové nahrávání16 pro tvorbu časosběrných filmů



Nová funkce intervalového nahrávání umožňuje souvislé fotografování s intervalem nastavitelným od 1 do 60 sekund. Tyto fotografie lze pak na počítači sestavit do časosběrného filmu.






Souvislé fotografování rychlostí až 16 sn./s s méně výpadky



Možnosti souvislého fotografování poskytované modelem RX0 II umožňují lépe zachytit rozhodující momenty akce a letmé výrazy obličeje. Při jednom sekvenčním snímání můžete pořídit až 129 snímků ve formátu JPEG (Standard).






Závěrka snižuje zkreslení rychlostí až 1/32 000 s



Závěrka omezující zkreslení nabízí rychlost až 1/32 000 sekundy a je navržena tak, aby minimalizovala jev rolling shutter, který může zkreslovat obraz rychle se pohybujících objektů.






Obrazový profil na profesionální úrovni



Pomocí funkce Obrazový profil a S-Log2 můžete nastavit celkový tón filmových produkcí přímo na těle fotoaparátu prostřednictvím úpravy parametrů, které ovlivňují finální vzhled vašich filmů.






Bezdrátové ovládání více fotoaparátů



Pomocí aplikace Imaging Edge Mobile můžete ovládat více fotoaparátů prostřednictvím smartphonu nebo jiného mobilního zařízení. Bezdrátové připojení nabízí možnosti při umisťování fotoaparátů, které jsou odolné a malé, aby se vešly takřka kamkoli.






Snímání více fotoaparáty pomocí kabelového připojení



Pomocí přídavného ovladače fotoaparát (CCB-WD1) můžete současně ovládat více fotoaparátů a dálkově sledovat a upravovat nastavení z připojeného počítače. Ovladač zajišťuje stabilní připojení k fotoaparátům, čímž zabezpečuje synchronizaci více fotoaparátů a umožňuje okamžitý přenos souborů z fotoaparátu pro snadnější správu souborů.



Parametry

Typ snímače Snímač CMOS Exmor RS® typu 1.0 (13,2 mm x 8,8 mm), poměr stran 3:2
Obrazový procesor BIONZ X
Efektivní pixely 15,3 MP
Rozlišení fotografií 15 MP, přibl. 2x / 7,7 MP, přibl. 2,8x / 3,8 MP, přibl. 4x / VGA, přibl. 13x
Formát záznamu fotografie JPEG, RAW
Režim záznamu videa XAVC S, kompatibilní s formátem AVCHD verze 2.0
Typ objektivu 24mm objektiv ZEISS® Tessar T* s clonou o světelnosti F4,0 ( 6 členů v 6 skupinách, 6 asférických členů)
Ohnisková vzdálenost f=7,7 mm, Fotografie 3:2 f=24 mm, Fotografie 4:3 f=26 mm, Fotografie 16:9 f=25,2 mm, Fotografie 1:1 f=30,7 mm
Světelnost F4,0 (pevná)
Typ ostření AF s detekcí kontrastu, automatické ostření pro snímání jednoho snímku, předvolby zaostření, manuální ostření
Typ LCD obrazovky 3,8 cm (typ 1.5) (4:3) / 230 400 bodů / Clear Photo / TFT LCD
Rychlost závěrky Vysokorychlostní závěrka omezující zkreslení – rychlost až 1/32000 s, mimořádně zpomalený záznam rychlostí až 1000 sn./s,
Kompatibilní záznamová média Paměťové karty Memory Stick Micro, Memory Stick Micro (Mark2), microSD, microSDHC, microSDXC
Samospoušť Ano
Iso citlivost (fotografie/video) Automaticky (ISO 125–12800, volitelný s horním a dolním limitem) / Auto: (citlivost ISO 125–12800, volitelná s horním a dolním limitem)
Výdrž baterie Fotografie přibl. 240 snímků / přibl. 120 min / video přibl. 35 minut
Rozhraní Wi-Fi, Bluetooth, konektor mikro USB , Hi-Speed USB (USB2.0), Micro HDMI, konektor mikrofonu (stereofonní minikonektor jack 3,5 mm)
Obsah balení Dobíjecí baterie NP-BJ1, Napájecí adaptér, Kabel Micro-USB, Poutko na zápěstí, Ochrana paměťové karty, Návod k obsluze, Grip pro snímání VCT-SGR1, Řemínek na ruku, Kabelová příchytka, Pouzdro, Tištěná dokumentace
Rozměry a hmotnost 59,0 x 40,5 x 35,0 mm, 117 g / 132 g

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Po všech stránkách super obchod. Jak komunikace, tak i okamžitá expedice zboží. Jsou báječní.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod, nakoupil jsem zde již vícekrát a vždy jsem byl spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace