Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Grip Sony GP-VPT2BT, bluetooth

Bezdrátový dálkový ovladač s technologií Bluetooth, Funguje také jako stativ, Rychlé a snadné změny směru, Flexibilní funkce naklonění
Skladem
ks
5 390 Kč
Katalogové číslo: Z01458
Kód výrobce: GPVPT2BT.SYU
Bezdrátový dálkový ovladač s technologií BLUETOOTH®

Zatímco držíte grip s připojeným kompaktním fotoaparátem, můžete dálkově ovládat fotografování a záznam videa, aniž by bylo nutné se fotoaparátu dotknout. Jakoukoli funkci přiřazenou k tlačítku C1 na fotoaparátu lze vyvolat také pomocí tlačítka C1 na dálkovém ovladači.

Bez použití kabelů

Díky bezdrátové komunikaci prostřednictvím technologie Bluetooth® nepotřebujete k přenášení ovládacích signálů z gripu do fotoaparátu žádné propojovací kabely. Zkrátka stačí namířit a fotit, aniž by vám v cestě překážely kabely.

Odolnost proti prachu a vlhku

Kromě celkového provedení gripu, který je prachuvzdorný a voděodolný, je výhodou také absence kabelů – kryty konektorů fotoaparátu mohou zůstat zavřené, což umožňuje maximální ochranu proti prachu a vlhkosti.

Rychlé a snadné změny směru

Rychle a jednoduše nastavte fotoaparátu do takové polohy, abyste mohli pořizovat fotografie objektů a snímky selfie nebo natáčet videa. I při snímání bez asistence tím zvyšte svou šanci na pořízení toho správného záběru. Spolu s možností jednoduchého nastavení úhlu, kterou grip nabízí, umožňují zamknuté polohy při 90° pořizovat záběry při optimální stabilitě.

Vytvarovaný pro pohodlí

Grip byl pečlivě navržen tak, aby poskytl optimální stabilitu a pohodlí, ať už je připojen ke kompaktnímu, nebo bezzrcadlovému fotoaparátu. Tlačítka dálkového ovladače jsou při držení gripu snadno přístupná a umožňují plynulé a intuitivní ovládání.

Flexibilní funkce naklonění

Díky funkci rychlého naklonění lze jednoduše dosáhnout ideálního úhlu pro zachycení celé řady objektů a pohledů. Ať už pořizujete snímky selfie, nebo zachycujete nějaký objekt, funkce naklonění zajistí, že při tom nebudete muset být v nepříjemné poloze.

Funguje také jako stativ

Rozložte chytře vestavěné nožky gripu a stane se z něj praktický a stabilní stativ. Budete tak mít obě ruce volné pro vlogování a další činnosti.

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Vše OK

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Je radost tady nakupovat - byl jsem několikrát v Hloubětíně.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace