Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Bezdrátový reproduktor Sony LSPX-S3

Výškový reproduktor s rourou z organického skla poskytuje čisté výšky a 360° zvuk, Vestavěný 46 mm reproduktor pro vyvážené střední pásmo, Pasivní zářič zaručuje čisté nízké tóny, 32 stupňů jasu a dva režimy Candlelight, které se mihotají jako opravdový plamen svíček
Skladem
ks
7 989 Kč
Katalogové číslo: Z01768
Kód výrobce: LSPXS3.CE7
Navoďte klidnou atmosféru prostřednictvím hudby a osvětlení

Ať už jej chcete využít k rannímu vstávání, nebo osvětlení obývacího pokoje, jeho stylový a sofistikovaný design se bude výborně hodit do každého prostředí.

Křišťálově čistý zvuk díky organickému sklu

Pokročilá technologie Vertical Drive, kterou je reproduktor LSPX-S3 vybaven, využívá tři měniče, které ťukají na konec organického skla, což vytváří vibrace, které pomáhají zvuk rozprostřít do všech směrů.

Více basů díky režimu Bass Boost

Pokud chcete dodat také nádech basů, můžete v aplikaci Music Center zvolit režim „Bass Boost“ a získat dramatičtější basové linky.

Čisté vysoké tóny pro bohatý zvuk

Nezáleží na žánru hudby, kterou si chcete vychutnat – díky výškovým reproduktorům s rourami z organického skla vždy získáte čisté vysoké tóny a kvalitní zvuk se rozprostře po celé místnosti.

Bohatý zvuk Skleněný reproduktor můžete umístit kamkoli v místnosti. Celá roura z organického skla vibruje a poskytuje mimořádně čistý zvuk, který se šíří celým prostorem, takže uslyšíte čistý zvuk, ať se nacházíte kdekoli.

Prozáříte noční tmu

V režimu Candlelight osvětlení mihotá jako opravdový plamen svíčky, a dokonce si můžete zvolit mezi dvěma styly osvětlení, které se budou hodit ke konkrétní situaci: jasný styl pro běžné použití a decentní styl pro noční odpočinek.

Stylové a elegantní provedení

Tento stylový reproduktor se díky svému decentnímu designu výborně hodí do každého domova. Materiál „Mineral Silver“ kombinuje hřejivé lesklé částice, které mu propůjčují vzhled minerálu, dodává reproduktoru kovový nádech a je příjemný na dotek.

Vezměte ho kamkoli

Skleněný reproduktor je snadno přenosný, takže si ho můžete vzít kamkoli s sebou a zaplnit místnost osvětlením, hudbou a dobrou atmosférou.

S aplikací Sony | Music Center budete mít vše pod kontrolou

Stáhněte si aplikaci Sony | Music Center pro systémy iOS nebo Android a dálkově ovládejte osvětlení a muziku nebo nastavte časovač vypnutí.

Parametry

Připojení a vstupy Bluetooth 5.0, A2DP/AVRCP, SBC, AAC, LDAC, REŽIM CANDLELIGHT
Frekvenční rozsah 20–20 000 Hz (se vzorkováním 44,1 kHz), Výškový reproduktor: Organické sklo válcového typu, Průměr jednotky reproduktoru (basového): Průměr přibl. 46 mm, Technologie Bass booster (řízeno aplikací Music Center)
Baterie 8 hodin (režim Bluetooth®, osvětlení na maximum)
Telefonování v režimu handsfree Ano
Rozměry a hmotnost 94 mm x výška 289 mm, 1 100 g
Barva Sklo
Obsah balení Kabel USB, Čisticí tkanina

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Přehledné stránky, rychlost vyřízení objednávky. Naprostá spokojenost. Děkuji.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Po všech stránkách super obchod. Jak komunikace, tak i okamžitá expedice zboží. Jsou báječní.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace