Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Sony kamera CMU-BC1 pro televizory Bravia

Obraz průběžně optimalizovaný podle vaší polohy v místnosti, Ideální poslech zvuku odkudkoli, Ovládání gesty, Snadné připojení, snadné zavření, Kompatibilni s TV Sony BRAVIA roku 2022 a novější
Obvykle do týdne
ks
4 889 Kč
Katalogové číslo: Z00975

Držitel ocenění



Cena CES 2022 Innovation Awards pro kameru BRAVIA CAM






Optimální zážitek ze sledování kdekoli



Pokud ke svému televizoru BRAVIA XR připojíte kameru Sony BRAVIA CAM, můžete si jej začít užívat způsobem, jaký jste ještě nezažili. Kamera BRAVIA CAM pozná, kde v místnosti jste a jak daleko, a následně upraví odpovídajícím způsobem nastavení zvuku i obrazu. Ve výsledku je zvuk – včetně dialogů – čistší a více vás vtáhne do děje. Jas obrazu se pak automaticky přizpůsobí prostředí, ve kterém televizor sledujete.






Obraz průběžně optimalizovaný podle vaší polohy v místnosti



Kamera BRAVIA CAM zjistí vaši pozici a upraví jas obrazu tak, abyste nepřišli o dokonalou kvalitu obrazu, ať už se nacházíte kdekoli. Světelný snímač a snímač barev na televizoru pomáhá optimalizovat obraz podle světelných podmínek pro co nejdokonalejší zážitek ze sledování.






Ideální poslech zvuku odkudkoli



Kamera BRAVIA CAM umí sledovat vaši pozici a nastavit vyvážení zvuku mezi levou a pravou stranou tak, aby byl zvukový projev optimální. Můžete si tak kdekoli v místnosti dopřávat stejnou kvalitu zvuku, jako kdybyste seděli přímo před televizorem.






Poslouchejte hlasy zřetelně, ať jste kdekoli



Kamera BRAVIA CAM umí zjistit vzdálenost, ze které televizor sledujete, a přizpůsobit zvuk tak, abyste zřetelně slyšeli dialogy. Pokud se vzdálíte, hlasitost se zvýší a naopak.






Varování při přiblížení



Funkce varování při přiblížení umožňuje nastavit doporučenou pozorovací vzdálenost pro děti a upozornit vás, pokud se dostanou příliš blízko k televizoru.






Ovládání gesty



Funkce ovládání gesty umožňuje přepínat kanály, měnit hlasitost a používat řadu dalších funkcí jednoduchými gesty bez použití dálkového ovladače.






Automatický režim úspory energie



Automatický režim úspory energie optimalizuje spotřebu energie automatickým ztmavením obrazovky, pokud nejste před televizorem.






Užijte si videochat s přáteli a rodinou na velké obrazovce



Udržujte kontakt přáteli a rodinou na velké obrazovce. Spárujte televizor s kamerou BRAVIA CAM a užijte si ještě více zábavy.






Snadné připojení, snadné zavření



Kameru BRAVIA CAM lze k televizoru BRAVIA rychle a snadno připojit pomocí rozhraní USB. Kdykoli budete chtít více soukromí, můžete pomocí přepínače krytu na horní části kamery BRAVIA CAM zavřít kryt kamery.



Parametry

Určeno Pro TV Sony Bravia
Rozlišení Max. 1 920 x 1 080 pro vizuální komunikaci
Mikrofon 2x
Rozhraní USB 2.0
Napájení 5 V DC, max. 500 mA
Rozměry 82 x 86 x 43 mm
Hmotnost 217 g

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Rychle odesláno, kvalitně zabaleno.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jedná se o velmi spolehlivý obchod. Nakupuji zde častěji a doposud jsem byl vždy spokojen. Doporučuji.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace