Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Fotoaparát Sony ILCE-6700M (Alpha 6700) + SEL-18135

Zpětně osvětlovaný snímač Exmor R CMOS formátu APS-C s přibližným rozlišením 26,0 megapixelů, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Inovativní procesor s umělou inteligencí vylepšuje rozeznávání objektů, automatické ostření i sledování, Integrovaný systém pětiosé stabilizace obrazu s aktivním režimem pro natáčení videa, Vysoká úroveň natáčení videí převzatá z řady Cinema Line, Objektiv Sony SEL-18135
Obvykle do týdne
+ dárek pro vás
ks
49 190 Kč
Katalogové číslo: Z03360
Kód výrobce: ILCE6700MB.CEC

Mohlo by Vás zajímat

Fotoaparát Sony ILCE-6700 + SEL-70350 (Alpha 6700)

Fotoaparát Sony ILCE-6700 + SEL-70350 (Alpha 6700)

Zpětně osvětlovaný snímač Exmor R CMOS formátu APS-C s přibližným rozlišením 26,0 megapixelů, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Inovativní procesor s umělou inteligencí vylepšuje rozeznávání objektů, automatické ostření i sledování, Integrovaný systém pětiosé stabilizace obrazu s aktivním režimem pro natáčení videa, Vysoká úroveň natáčení videí převzatá z řady Cinema Line, Objektiv Sony SEL-70350
51 990 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-6400 (Alpha 6400), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-6400 (Alpha 6400), tělo

Rychlé automatické zaostřování 0,02 s se 425 body automatického ostření s fázovou detekcí, Automatické zaostření na oči v reálném čase k detekci a udržení zaostření pohybujících se objektů, Záznam videa ve vysokém rozlišení 4K jako základ pro filmaře, 24,2MP snímač10 Exmor CMOS s vynikající citlivostí na světlo, Snímač CMOS Exmor™ a procesor BIONZ X™ pro kvalitní obraz, Dotykový displej LCD výklopný o 180° pro pořizování selfie a vlogování
23 989 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-6700 (Alpha 6700), tělo

Fotoaparát Sony ILCE-6700 (Alpha 6700), tělo

Zpětně osvětlovaný snímač Exmor R CMOS formátu APS-C s přibližným rozlišením 26,0 megapixelů, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Inovativní procesor s umělou inteligencí vylepšuje rozeznávání objektů, automatické ostření i sledování, Integrovaný systém pětiosé stabilizace obrazu s aktivním režimem pro natáčení videa, Vysoká úroveň natáčení videí převzatá z řady Cinema Line
38 980 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-6700L+ SEL-P1650+ SEL-70350 (Alpha 6700)

Fotoaparát Sony ILCE-6700L+ SEL-P1650+ SEL-70350…

Zpětně osvětlovaný snímač Exmor R CMOS formátu APS-C s přibližným rozlišením 26,0 megapixelů, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Inovativní procesor s umělou inteligencí vylepšuje rozeznávání objektů, automatické ostření i sledování, Integrovaný systém pětiosé stabilizace obrazu s aktivním režimem pro natáčení videa, Vysoká úroveň natáčení videí převzatá z řady Cinema Line, Objektivy Sony SEL-P1650 a SEL-70350
54 990 Kč
Fotoaparát Sony ILCE-6700L+ SEL-P1650 (Alpha 6700)

Fotoaparát Sony ILCE-6700L+ SEL-P1650 (Alpha 6700)

Zpětně osvětlovaný snímač Exmor R CMOS formátu APS-C s přibližným rozlišením 26,0 megapixelů, Zdokonalený procesor BIONZ XR zvyšuje celkovou rychlost zpracování až 8x, Inovativní procesor s umělou inteligencí vylepšuje rozeznávání objektů, automatické ostření i sledování, Integrovaný systém pětiosé stabilizace obrazu s aktivním režimem pro natáčení videa, Vysoká úroveň natáčení videí převzatá z řady Cinema Line, Objektiv Sony SEL-P1650
40 980 Kč

Nová generace kreativity na cesty

A6700 kombinuje nejnovější technologie UI s vynikající kvalitou obrazu kompaktní řady Sony APS-C. Lehký fotoaparát ILCE6700, řady Alpha6 s vylepšeným rozeznáváním objektů, nejnovější technologií focení a natáčení, kompatibilitou s objektivy s bajonetem E, je navržený pro použití na kreativních dobrodružstvích bez ohledu na místo a čas.

 

Zpětně osvětlovaný snímač CMOS Exmor R APS-C

Pokročilý obrazový snímač Exmor R CMOS s 26,0 efektivními megapixely je nabitý technologiemi snímačů obrazu od společnosti Sony. Díky zpětnému osvětlení, provedení bez mezer mezi čočkami na čipu a vrstvě AR (antireflexní těsnící sklo) nabízí výjimečnou citlivost, rozlišení a dynamický rozsah.

Procesní síla BIONZ XR pro výjimečnou kvalitu obrazu

Nejnovější obrazový procesor BIONZ XR, disponující až osmkrát vyšším výpočetním výkonem oproti předchozím verzím, zajišťuje přirozenou gradaci a realistickou reprodukci barev s nízkou úrovní šumu u fotografií i videí.

Široký dynamický rozsah pro různé scénáře snímání

Fotoaparát Alpha 6700 nabízí standardní rozsah citlivostí od ISO 100 do ISO 32000 a také široký dynamický rozsah, aby u scén s vysokým kontrastem bylo možné zachytit přirozené gradace bez tmavých stínů nebo přeexponovaných oblastí vysokého jasu.

Konzistentně přesná expozice a barva

Fotoaparát A6700 nabízí působivé ovládání expozice. Je vybaven novým algoritmem AE, původně vyvinutým pro modely Full-Frame, který dokáže správně rozpoznat pokožku tváře a při pořizování fotografií i videí odpovídajícím způsobem upravit expozici. Dokáže také zachovat realistické barvy u širokého spektra zdrojů světla, od slunečního světla až po osvětlení v divadle či na stadionu, a vyprodukovat tak přirozenější odstíny kůže, oblohy a zeleně.

Zvolte si svůj kreativní vzhled

Nastavení Kreativní vzhled zajišťuje větší kreativní flexibilitu a jednoduchost. Nabízí 10 předvoleb, které lze použít přímo nebo je možné je upravit s využitím 8 nastavitelných parametrů, aby vyhovovaly dané úloze nebo scéně. To se týká focení, natáčení i živého streamování. Před focením můžete snadno navodit atmosféru, aby snímky bylo možno okamžitě sdílet.

Pětiosá optická stabilizace obrazu

Fotografujte z ruky nebo za slabého osvětlení bez obav — systém integrované 5osé optické stabilizace s přesnými gyroskopickými snímači, které zajišťují až 5krokovou kompenzaci chvění. Systém detekuje a kompenzuje chvění, včetně úhlového chvění (osy X a Y). To je zjevnější u delších ohniskových vzdáleností nebo s pomalejší závěrkou.

[1] Otáčení kolem osy Y [2] Otáčení kolem osy Z [3] Otáčení kolem osy X

Přesná kompenzace na úrovni jednotlivých pixelů

Fotoaparát A6700 díky zdokonalené konstrukci a ovládání klíčových parametrů nabízí přesnou detekci a kontrolu na úrovni jednotlivých pixelů a plně tak využívá rozlišení snímače s 26,0 megapixely k tvorbě snímků, které zachycují i ty nejjemnější detaily.

Možnost výběru typu souboru RAW a kvality

Kromě komprimovaného formátu RAW podporuje model A6700 bezztrátově komprimovaný formátu RAW s efektivní kompresí, což umožňuje v souvislé sérii snímat větší množství vysoce kvalitních snímků. Nová možnost odlehčené kvality snímku předává pro tvorbu formátů JPEG a HEIF snímky s menší datovou hustotou.

HEIF: Vysoká komprese s vynikající kvalitou obrazu

Model A6700 jako první fotoaparát se snímačem APS-C podporuje formát HEIF (High Efficiency Image File) s plynulou 10bitovou gradací umožňující realistickou reprodukci oblohy i tónů barvy pokožky u portrétů. Formát HEIF využívá pokročilou kompresi zachovávající kvalitu a zároveň výrazně redukující velikost souboru a šetřící úložný prostor.

Inovativní procesor s umělou inteligencí

Fotoaparát A6700 je vybaven inovativním procesorem s umělou inteligencí, který výrazně zvyšuje jeho výkon – je tak nyní například možné rychlejší rozpoznávání širšího spektra objektů.

Odhad lidského postoje

Model A6700 využívá data o formě objektu k rozpoznání pohybu, čímž dosahuje značně vylepšených schopností lidského oka. Využívá také naučené formy lidských postava a pozic zpřesňující rozpoznávání polohy těla a hlavy. To umožňuje zaměření sledování odvráceného objektu nebo s obličejem částečně zakrytým slunečními brýlemi nebo helmou.

Širší možnosti rozpoznávání objektů

Kromě lidí a zvířat fotoaparát A6700 nyní rozpozná také ptáky, hmyz, auta, vlaky a letadla, čímž nabízí ještě větší flexibilitu a spolehlivost při fotografování i pořizování videí. Kromě očí (funkce ostření na oči v reálném čase) jsou rozpoznávány i hlavy a těla lidských i zvířecích kompozic a nyní mezi ně patří i ornitologická pozorování. V porovnání s modelem ?6600 tedy jde o více než 40% navýšení schopností rozpoznávání zvířat.

Inteligentnější sledování v reálném čase

Vylepšené a spolehlivější na UI založené sledování v reálném čase zjednodušuje snímání mnoha situací a ponechává volnou kapacitu soustředění na kompozici snímku. Model A6700 dokáže sledovat i osoby s helmou nebo zvířata odvrácená od fotoaparátu.

Rychlejší a přesnější automatické ostření

Ohromný výpočetní výkon a vylepšené algoritmy nového procesoru BIONZ XR dosahují značně vyššího výkonu automatického ostření s až 759 body fázové detekce, pokrývající přibližně 93 % plochy fotografického snímku.

Přesné ostření při nedostatečném osvětlení (EV –3)

Vysoce přesné automatické ostření i při nedostatečném osvětlení až do -3 EV v režimu AF-S (ekviv. ISO 100, s objektivem se světelností F2,0). Režim Focus Priority také zajišťuje spolehlivé automatické ostření za slabého osvětlení nebo s menší clonou.

Více než 1 000 snímků rychlostí 11 sn./s

Výkonný procesor BIONZ XR modelu A6700 je kombinován s velkou vyrovnávací pamětí pro rychlejší zápis na paměťovou kartu, takže lze vyfotit více než 1000 snímků JPEG, až 59 komprimovaných snímků RAW nebo až 23 snímků v bezztrátové kompresi RAW.

Nepřetržité ostření DMF

Při fotografování snímků s automatickým ostřením AF-C nebo AF-S lze okamžitě přepnout na manuální ostření pouhým otočením ostřícího kroužku. To zjednodušuje přepínání ostření na jiný objekt za pochodu.

Stupňujte zaostření, zachyťte nejlepší snímky

A6700 automaticky pořídí až 299 snímků s postupně posunutým bodem ostření ve vámi stanovených intervalech a sekvencích. Vyberte si dokonalý snímek, nebo jich několik upravte v postprodukci a získejte kreativní složený snímek s neuvěřitelnou hloubkou ostrosti.

Potlačení blikání

Potlačte blikání způsobené umělým osvětlením u fotografií i videí. Jednoduše vyberte možnost "Anti-flicker Shoot" (Snímání s potlačením blikání) nebo použijte nastavení "Var. Shutter" (Variabilní závěrka) k vyladění expozice a kompenzaci blikání.

Záznam videa v rozlišení 4K s ohromující kvalitou obrazu

Fotoaparát A6700 natáčí v rozlišení 4K (QFHD: 3 840 x 2 160) rychlostí až 60p (50p), přičemž využívá převzorkování 6K, což je proprietární technologie společnosti Sony. Kompresí rozšířených detailů do výstupu dosahuje kvalitního videa 4K s vynikajícím rozlišením i při vyšších snímkových frekvencích. Fotoaparát podporuje také formáty vysoce kvalitního záznamu XAVC S-I (All-Intra) a XAVC HS s 10bitovým vzorkováním barev 4:2:2.

Záznam s vysokou snímkovou frekvencí 4K 120p (100p)

Záznam s vysokou snímkovou frekvencí až 120p v rozlišení 4K QFHD (3 840 x 2 160) umožňuje využití fotoaparátu pro tvorbu filmů ve vysokém rozlišení. To rozšiřuje kreativní možnosti postprodukce zvýrazněním pohybu nebo transformací do hladkého zpomaleného pohybu. Režim S&Q19 umožňuje také záznam sekvencí zpomaleného a zrychleného záběru přímo z fotoaparátu. 

 

Expresivní styl S-Cinetone

Fotoaparát A6700 využívá stejnou technologii zpracování obrazu jako vysoce hodnocené modely CineAlta a Cinema Line a jako předvolbu má profil S-Cinetone od společnosti Sony, který produkuje obraz s věrnějšími barvami a přirozenými tóny pleti.

Křivka gamma S-Log3 s více než 14 kroky šířky

Křivka gamma S-Log3 zdůrazňuje charakteristiky gradace od stínů po střední šedou (18% šedá), čímž dosahuje rozsahu více než 14 kroků šířky, a umožňuje tak flexibilní a kreativní úpravy.

Sledování v reálném čase pro videa

Sledování v reálném čase založené na umělé inteligenci automaticky rozpozná, sleduje a ostří na oči, čímž dramaticky zlepšuje výsledky této funkce. Kromě zahájení sledování pomocí funkce sledování dotykem je možné využít i vlastní tlačítko k dočasnému sledování vybraného objektu bez ohledu na jeho umístění v záběru a nastavení oblasti ostření.

Aktivní režim pro stabilnější filmový obraz

Aktivní režim účinně stabilizuje obraz při pořizování videí z ruky. Fotoaparát A6700 přesně měří chvění, které je následně precizně opticky kompenzováno, čímž vzniká vysoce efektivní sytém stabilizace, který neznamená ztrátu mobility ani při záznamu v rozlišení 4K.

Kompenzace dechu pro konzistentní zorný úhel

Automatická kompenzace dýchání využívá při natáčení videa kompatibilním objektivem technologii zoomu s čistým obrazem, která potlačuje změny v důsledku posunu pozice ostření a přináší tak jednotný zorný úhel. Metadata dýchání lze také využít v postprodukci.

Importujte uživatelské soubory LUT

Podívejte se při natáčení, jak budou záběry vypadat v postprodukci. Fotoaparát A6700 umožňuje import vlastních tabulek LUT (Look Up Table), které lze při záznamu aplikovat na obraz na monitoru fotoaparátu k získání náhledu.

Tvorba videí jednoduše

Fotoaparát A6700 je nacpaný funkcemi určenými k natáčení a produkci videí. Funkce automatické kompozice automaticky ořízne snímek a pomocí UI sleduje objekt. Nebo, chcete-li videu dodat filmový nádech, můžete využít integrované funkce záznamu časosběrného videa vytvářet časosběrná videa samotným fotoaparátem.

Stvořeno do vašich rukou

Díky kompaktnímu tvaru a hmotnosti těla pouhých 493 gramů nabízí fotoaparát A6700 pozoruhodnou přenosnost a snadnou manipulaci bez ztráty kvality obrazu. Nové provedení gripu poskytuje pevný a ještě pohodlnější úchop fotoaparátu a umožňuje větší kontrolu při pořizování fotografií i videí.

Vysoce výkonný elektronický hledáček

Elektronický hledáček XGA OLED s přibl. 2,36 mil. bodů a zvětšením přibl. 1,07x zajišťuje mimořádný pohled na svět. Vůči modelu ?6600 se vyznačuje 2krát vyšším jasem a širším 33° pozorovacím úhlem přehledu scény. Hledáček lze nastavit na 120 sn./s (2krát víc než obvykle) a umožňuje to plynulé sledování s min. rozmazáním pohybu při sledování a záznamu pohybujících se objektů.

Větší flexibilita fotografování s otočným monitorem

Součástí fotoaparátu A6700 je velký dotykový monitor LCD typu 3.0 s přibližně 1,03 milionu bodů, poměrem stran 3:2 a možností flexibilního otáčení do strany. To přináší větší svobodu při polohování a tvorbě kompozice, takže získáte spoustu kreativních možností natáčení videí i focení z ruky nebo gimbalu.

Intuitivní dotykové ovládání

Nejdůležitější funkce jako výběr bodu ostření, objektu ke sledování nebo spouště aktivujete pouhým dotykem obrazovky. Posunutím prstem z levého nebo pravého okraje displeje snímání obrazu odhalíte dotykové ikony rychlé změny režimu snímání a dalších nastavení. Jednoduchým posunutím prstem nahoru lze zobrazit nabídku funkcí (Fn). Během prohlížení snímků můžete snadno vybírat a zoomovat prostřednictvím klepnutí a intuitivních gest stažení/roztažení prstů.

Vylepšená struktura nabídky

V reakci na zpětnou vazbu profesionálních fotografů a kameramanů jsme u modelu A6700 změnili strukturu hlavní nabídky, aby se podobala nabídce nejnovějších Full-Frame modelů řady ?. Logické rozvržení nabízí snadnější přístup k důležitým parametrům snímání, jako je snímková frekvence nebo rychlost závěrky. Nabídky je možné přiřadit k vlastním tlačítkům a díky dotykovému ovládání je úprava důležitých nastavení rychlejší než kdy dřív.

Jednoduchá a stabilní možnost připojení k telefonu

Výrazně zvýšená stabilita připojení modelu A6700 bezplatnou aplikací Creators’ App od Sony zjednodušuje přenos fotografií a videí do smartphonu nebo tabletu. Přenos pokračuje na pozadí i v případě, že displej smartphonu přejde do režimu spánku nebo je spuštěna jiná aplikace. Smartphone dokonce můžete použít i k dálkovému ovládání fotoaparátu.

Streamujte živý obsah vysoké kvality

Připojením fotoaparátu A6700 k počítači nebo smartphonu prostřednictvím portu USB získáte webovou kameru s rozlišením 4K (2 160p) a rozšířenými funkcemi automatického ostření, které dále usnadňují online schůzky i živé streamování.

Rychlé propojení s počítačem sítí Wi-Fi

Vestavěné připojení Wi-Fi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) umožňuje komunikaci v pásmech 2,4 GHz a 5 GHz pro rychlý a stabilní přenos dat.

Parametry

Typ snímače Snímač CMOS Exmor R typu APS-C (23,3 x 15,5 mm)
Obrazový procesor BIONZ XR
Efektivní pixely Fotografie: Max. 26,0 megapixelů, Videa: Max. 19,9 megapixelů
Rozlišení fotografií APS-C L: 6 192 x 4 128 (26 MP), M: 4 384 x 2 920 (13 MP), S: 3 104 x 2 064 (6,4 MP)
Formát záznamu fotografie Kompatibilní s formátem JPEG (DCF verze 2.0, Exif verze 2.32, kompatibilní s MPF Baseline), HEIF (kompatibilní s formátem MPEG-A MIAF), RAW (kompatibilní s formátem Sony ARW 4.0)
Režim záznamu videa Formát XAVC S: MPEG-4 AVC/H.264, formát XAVC HS: MPEG-H HEVC/H.265
Stabilizace Mechanizmus pohybu snímače obrazu s pětiosou kompenzací (kompenzace závisí na specifikacích objektivu)
Typ ostření Rychlé hybridní automatické ostření (automatické ostření s fázovou detekcí / automatické ostření s detekcí kontrastu)
Režim ostření AF-A (automatické ostření), AF-S (automatické ostření pro jeden snímek), AF-C (souvislé automatické ostření), DMF (přímé ruční ostření), Ruční ostření
Typ LCD obrazovky 7,5cm (typ 3,0) širokoúhlý TFT, 1 063 800 bodů
Hledáček Elektronický hledáček XGA OLED (barevný), 1,0 cm (typ 0,39)
Rychlost závěrky Fotografie (Mechanická závěrka): 1/4 000 až 30 s, režim Bulb, Fotografie (Elektronická závěrka): 1/8 000 až 30 s, videa: 1/8 000 až 1 s
Vestavěný microfon / reproduktor stereo/mono
Kompatibilní záznamová média Karty Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick Micro (M2), SD, SDHC (splňující standard UHS-I), SDXC (splňující standard UHS-I), microSD, microSDHC, microSDXC
Blesk Ano
Samospoušť Ano
Iso citlivost (fotografie/video) Fotografie: ISO 100–32000 (s možností rozšíření na ISO 50–102400), automatický režim (ISO 100–6400, volitelný dolní a horní limit), Videa: ekvivalent ISO 100–32000, automatický režim (ISO 100–6400, volitelný dolní a horní limit)
Výdrž baterie Fotografie 550 snímků (s hledáčkem) / přibl. 570 snímků (s monitorem LCD), Video 95 min (s hledáčkem) / přibl. 100 min (s monitorem LCD), Video souvislý záznam 190 min (s hledáčkem) / přibl. 185 min (s monitorem LCD)
Rozhraní USB, Wi-Fi, NFC, Bluetooth
Obsah balení SEL-18135, dobíjecí baterie NP-FZ100, popruh přes rameno, krytka těla, krytka patice pro příslušenství, očnice
Rozměry a hmotnost 122,0 x 69,0 x 75,1 mm, přibl. 122,0 x 69,0 x 63,6 mm (od gripu k displeji), 409g / 493g paměťová karta, baterie

Vhodné příslušenství

Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY307 pro Alpha na 3. rok

Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY307 pro Alpha na 3. rok

Užívejte si Váš fotoaparát Sony Alpha až 3 roky bez obav z poruchy.
1 417 Kč
Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY407 pro Alpha na 3. a 4. rok

Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY407 pro Alpha na 3.…

Užívejte si Váš fotoaparát Sony Alpha až 4 roky bez obav z poruchy.
1 726 Kč
Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY507 pro Alpha na 3., 4. a 5. rok

Prodloužená záruka Sony ILCKITEWY507 pro Alpha na…

Užívejte si Váš fotoaparát Sony Alpha až 5 let bez obav z poruchy.
2 036 Kč
Měkké pouzdro Sony LCS-EMC pro fotoaparáty Alpha

Měkké pouzdro Sony LCS-EMC pro fotoaparáty Alpha

Kompaktní stylové pouzdro pro fotoaparát Alpha, náhradní objektiv a příslušenství, Slouží k uložení těla fotoaparátu s nasazeným objektivem, Místo pro náhradní 16 mm krátký objektiv, Další prostor pro náhradní baterii, paměťovou kartu a nasazovací blesk, Vnější kapsa pro kryt objektivu, Dodávaný popruhu přes rameno, Poutko na opasek
Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Baterie dobíjecí Sony NP-FZ100

Vysokou kapacita 7,2 V / 16,4 Wh (2280 mAh), Kompatibilní s InfoLITHIUM
2 190 Kč
Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíječka baterií Sony BC-QZ1 pro baterie NP-FZ100

Nabíjí baterii NP-FZ100, Doba nabíjení 150 minut, LED kontrolka stavu nabíjení
2 990 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M128T, 128GB

Paměťová karta SD Sony SF-M128T, 128GB

Užijte si vysokou rychlost až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis), Specifikace karet TOUGH s designem odolným proti rozdrcení a nárazům, Provedení bez drážek a přepínače proti přepsání snižuje riziko rozbití, čímž zvyšuje spolehlivost, Krytí IP68 odolá vodě i prachu, Nástroj SD Scan monitoruje stav karty a upozorní vás, než dosáhne limitu cyklů zápisu
2 222 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M512, 512GB

Paměťová karta SD Sony SF-M512, 512GB

Vysokorychlostní přenos až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis) je dostatečně výkonný a efektivní, Rychlostní třída videa V60 a rychlostní třída UHS 3 pro spolehlivý vysokorychlostní záznam videa v rozlišení 4K, Kompatibilní s nástrojem SD Scan Utility značky Sony, který monitoruje a upozorní vás na limit cyklů zápisu karty, Pomocí softwaru File Rescue obnovíte smazané nebo poškozené soubory, Vysoce odolné a navržené s prvky odolnými vůči UV záření, prachu a vodě s krytím IP57
6 990 Kč
Paměťová karta SD Sony SF-M64T, 64GB

Paměťová karta SD Sony SF-M64T, 64GB

Užijte si vysokou rychlost až 277 MB/s (čtení) a 150 MB/s (zápis), Specifikace karet TOUGH s designem odolným proti rozdrcení a nárazům, Provedení bez drážek a přepínače proti přepsání snižuje riziko rozbití, čímž zvyšuje spolehlivost, Krytí IP68 odolá vodě i prachu, Nástroj SD Scan monitoruje stav karty a upozorní vás, než dosáhne limitu cyklů zápisu
1 489 Kč
Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Brašna Sony LCS-SL10 pro fotoaparáty Alpha

Sbalte si všechno, co potřebujete na celodenní fotografování, Ideální pro uložení fotoaparátu a objektivu, Mějte oddělené příslušenství a osobní věci, Uspořádejte si úložný prostor podle sebe, Navrženo pro fotoaparáty a videokamery Sony, Stylové a praktické
1 190 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Turbo rychlost dodání. Spokojenost.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Jsou to profesionálové na AV techniku, není co vytknout.

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace