Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Soundbar Sony HT-A7000

Podporuje technologii 360 Spatial Sound Mapping s volitelnými zadními reproduktory, Technologie S-Force PRO Front Surround a Vertical Surround Engine pro vícerozměrný zvuk, Vylepšený zvuk přidává k soundtrackům a stereofonnímu audiu, zvuk přicházející shora, Reproduktory směřující vzhůru, Výškové reproduktory, vestavěný subwoofer a pět předních reproduktorů, Optimalizace zvukového pole pro jednoduché nastavení, Bezdrátové připojení pro streamování hudby
Skladem
ks
29 989 Kč
Katalogové číslo: Z01505
Kód výrobce: HTA7000.CEL

Mohlo by Vás zajímat

Domácí kino Sony HT-A9

Domácí kino Sony HT-A9

Cashback 8 000 Kč i
Technologie 360 Spatial Sound Mapping poskytuje zbrusu nový prostorový zážitek, Flexibilní rozložení reproduktorů s bezdrátovým připojením, Optimalizace zvukového pole pro jednoduché nastavení, Mimořádně široká oblast poslechu vyplní každý kout vašeho obývacího prostoru, Několik reproduktorů Phantom vás vtáhne do filmů i hudby
50 989 Kč
Soundbar Sony HT-A3000

Soundbar Sony HT-A3000

Podporuje technologii 360 Spatial Sound Mapping s volitelnými zadními reproduktory, Technologie S-Force PRO Front Surround a Vertical Surround Engine pro vícerozměrný zvuk, Vestavěný duální subwoofer a tři přední reproduktory+samostatný centrální reproduktor, Technologie optimalizace zvukového pole pro snadné nastavení volitelných reproduktorů, Streamujte svoji hudbu díky bezdrátovému připojení
13 990 Kč
Soundbar Sony HT-A5000

Soundbar Sony HT-A5000

Podporuje technologii 360 Spatial Sound Mapping s volitelnými zadními reproduktory, Technologie S-Force PRO Front Surround a Vertical Surround Engine pro vícerozměrný zvuk, Reproduktory směřující vzhůru, Výškové reproduktory, vestavěný duální subwoofer a pět předních reproduktorů, Optimalizace zvukového pole pro jednoduché nastavení, Streamujte svoji hudbu díky bezdrátovému připojení
19 990 Kč

Obklopte se 7.1.2 kanály absolutního realismu



Objevte zcela novou úroveň pohlcení. Soundbar HTA7000 vás obklopí 7.1.2kanálovým prostorovým zvukem s několika reproduktory, vestavěným subwoofrem a pokročilými zvukovými technologiemi. Pociťte, jak se akce odehrává nad vámi i všude kolem vás. Jako kdybyste byli součástí dění.






Vynikající prostorový zvuk z našeho špičkového soundbaru



Soundbar HT-A7000 má 7.1.2 kanálů, dva reproduktory namířené vzhůru pro zvuk přicházející shora, dva výškové reproduktory, pět předních reproduktorů pro širší dosah zvuku a vestavěný duální subwoofer pro hluboké basy. Díky technologiím Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround vytváří soundbar HT-A7000 virtuální prostorový zvuk, který přichází z celého prostoru kolem vás, takže si můžete maximálně vychutnat vzrušující technologie Dolby Atmos a DTS:X.






Vychutnejte si zvuk shůry



Díky technologii virtuálního prostorového zvuku od společnosti Sony dokáže soundbar vytvořit pozici zvuku ve vertikálním prostoru, takže si můžete vychutnat 3D zvuk bez nutnosti reproduktorů umístěných u stropu. Stejně jako technologie Dolby Atmos a DTS:X, i technologie Vertical Surround Engine propůjčí realističtější a vícerozměrný zvuk i ostatním formátům.






Prostorový zvuk snadno



Jedinečná technologie zpracování digitálního zvukového pole od společnosti Sony využívá pouze přední reproduktory a virtuálně reprodukuje pole prostorového zvuku tak, že k vám zvuk dorazí z obou stran. Můžete si vychutnat plný prostorový zvuk jako v kině, aniž byste museli zabírat místo v obývacím pokoji.






Sofistikovaná technologie reproduktorů



Pohodlně se usaďte a užijte si akustiku, která zaplní celou místnost díky dvěma reproduktorům nasměrovanými vzhůru pro prostorový zvuk, dvěma výškovým reproduktorům a pěti předním reproduktorům pro širší zvuk a navíc se subwooferem pro hlubší basy.






Reproduktory nasměrované nahoru



Odrážejte zvuk od stropu pro pohlcující prostorový zvuk. Kombinace s technologií Vertical Surround Engine vám poskytne ještě silnější prostorový hudební zážitek.






Výškové reproduktory



Zvuk se bude odrážet od stěn a prostorový zvuk se rozšíří tak, že vám poskytne pohlcující zážitek, který se rozprostře až za hranice velikosti vašeho televizoru. Kombinace s technologií S-Force PRO Front Surround pro ještě širší prostorový zvuk.






Vestavěný duální subwoofer



Poskytuje vysoký akustický tlak pro čisté a hluboké basy. Toho bylo dosaženo díky rozšíření oblasti membrány a velikosti subwooferu (jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit).






Pět předních reproduktorů



Získejte vysoce kvalitní zvuk s menším množstvím zkreslení a s mimořádně čistými vokály z jednotky reproduktoru X-Balanced Speaker Unit.






Jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit



Reproduktory namířené vzhůru, vestavěný subwoofer a přední reproduktor jsou vybaveny jednotkou reproduktoru X-Balanced Speaker Unit. Jedinečný obdélníkový tvar těchto reproduktorů maximalizuje oblast membrány a zaručí ještě údernější basy. Snižuje také vychýlení budiče při zachování akustického tlaku, což má za následek menší zkreslení a větší čistotu vokálů.






Ponořte se do špičkové kvality hudby



Vychutnejte si hudbu předně podle představ interpreta díky zvuku s vysokým rozlišením pro křišťálově čistou přesnost. Nebo objevte nový způsob poslechu díky funkci 360 Reality Audio a zažijte skutečně pohlcující živý koncert nebo nahrávání ve studiu. Soundbar HT-A7000 vaší hudbě vdechne život jako nikdy předtím.






Obnovení všech komprimovaných souborů v reálném čase



Díky technologii Edge-AI (umělá inteligence) zvyšuje technologie DSEE Extreme (Digital Sound Enhancement Engine) rozlišení komprimovaných digitálních hudebních souborů v reálném čase. Dynamické rozpoznávání instrumentace, hudebních žánrů a jednotlivých složek každé skladby, jako jsou vokály nebo mezihry, umožňuje obnovit širokospektrální zvuk, který se ztrácí během komprese, a poskytovat tak bohatší a úplnější zážitek z poslechu.






Filmy a hry vypadají tak reálně



Užijte si živé scény plné realistických barev a hloubek. Při přehrávání prostřednictvím soundbaru HT-A7000 je zachována veškerá původní kvalita obrazu, takže se do filmů můžete zcela ponořit. Hraní her je také mnohem více vzrušující a realistické, protože soundbar HT-A7000 podporuje i nejnovější formáty.






Vychutnejte si pohlcující zážitek z her a filmů



Po propojení televizorů BRAVIA XR a konzole PlayStation 5 prostřednictvím tohoto produktu, pro který bude na jaře 2022 vydána aktualizace firmwaru, získáte přístup k optimalizovanému nastavení obrazu pomocí funkcí Automatické mapování tónů HDR a Automatický režim obrazu žánrů a možnost sledovat úchvatné hry a filmy.






Vychutnejte si hlubší zvuk díky volitelnému subwooferu a zadním reproduktorům



Pro ještě hlubší basy přidejte volitelný bezdrátový subwoofer. Pokud máte dva typy subwooferů, může vestavěný subwoofer v soundbaru HT-A7000 zprostředkovat basy a vokály pomocí volitelného bezdrátového subwooferu a zaměřit se na hluboký zvuk. Pro ještě více vzrušení jako v kině, kdy zvuk uslyšíte přímo za sebou, přidejte do sestavy naše volitelné bezdrátové zadní reproduktory SA-RS3S.






Ještě více pohlcující zážitek díky technologii Acoustic Center Sync



Při připojení k televizoru BRAVIA TV s funkcí Acoustic Center Sync pomocí dodávaného kabelu se ze soundbaru i televizoru stanou středové reproduktory ve vašem systému domácího kina. Zvuk díky tomu bude dokonale ladit se vším, co se děje na obrazovce, a poskytne vám skutečně pohlcující zážitek.






Zvuk je dokonale sladěn s akcí



Díky technologii Acoustic Center Sync uslyšíte rozhovor přesně z místa, na kterém postava ve scéně stojí. Díky přesnému souladu dění na obrazovce se zvukem se váš divácký zážitek stane ještě mnohem více pohlcujícím.






Bezproblémové ovládání s televizory BRAVIA



Díky integrovanému uživatelskému rozhraní se v rychlé nabídce nastavení na televizorech BRAVIA automaticky objeví systémová nastavení soundbaru, takže ovládání režimů zvuků, zvukového pole a hlasitosti je jednoduché.






Pozice soundbaru



Pokud máte televizor BRAVIA se stolkem s více polohami, můžete změnit polohu televizního stolku a soundbar HT-A7000 diskrétně umístit pod televizor, což vám zajistí čistý vzhled.






Všesměrový blokový design



Soundbar HT-A7000 a volitelné reproduktory byly zkonstruovány v rámci obvyklého konceptu všesměrového blokového designu. Design soundbaru HT-A7000 je dokonale sladěn s volitelnými reproduktory. Jejich důmyslně zaoblené okraje tvoří blok pro doširoka se rozléhající zvuk. Kombinace bohatého povrchového materiálu zdůrazní propojení s jakýmkoli uspořádáním obývacího pokoje.






Vychutnejte si hudbu s celou rodinou



Získejte snadný přístup k populárním hudebním službám, jako je Spotify, a streamujte svá oblíbená alba a playlisty pomocí funkcí Chromecast nebo Apple AirPlay 2. Pozvěte rodinu a párty může začít.






Připojení Bluetooth



Streamujte hudbu bezdrátově ze smartphonu, tabletu nebo notebooku prostřednictvím technologie Bluetooth.






Datový přenos Wi-Fi



Připojte se k internetu prostřednictvím vestavěné technologie Wi-Fi a streamujte hudbu ze zařízení připojených k vaší domácí síti.






Spotify Connect



Přehrávejte hudbu ze služby Spotify prostřednictvím svého reproduktoru nebo využijte aplikaci Spotify Connect na svém zařízení a ovládejte ji dálkově.






Chromecast built-in



Streamujte hudbu, online vysílání rozhlasových stanic a podcasty ze svého smartphonu, tabletu nebo notebooku do audiozařízení. Stačí jednou klepnout na tlačítko přenosu.






Apple AirPlay 2



Vysílejte hudbu a další obsah ze svých oblíbených zařízení Apple do soundbaru. Stačí jenom klepnout.






Vše, co milujete, je skutečně pohlcující



Chytrý algoritmus přidá zvuk přicházející shora do běžných okolních soundtracků, a dokonce i stereofonního audia, což promění vše, co posloucháte, v pohlcující hudební zážitek. Lze aktivovat pouhým stisknutím tlačítka AE na dálkovém ovládání.






Hlasové ovládání



Soundbar je kompatibilní se zařízeními s aplikacemi Google Assistant a Chromecast built-in a zařízeními s aplikací Amazon Alexa. Pomocí aplikace Google Home přidejte soundbar HT-A7000 do své skupiny reproduktorů a pomocí hlasu budete moci ovládat hudbu, její hlasitost a další funkce.






Nastavení během několika sekund



Soundbar HT-A7000 je připraven k použití prakticky ihned po vybalení z krabice. Stačí jej zapojit, připojit k televizoru prostřednictvím HDMI eARC a zapnout. Díky USB, optickému a analogovému vstupu, vstupu a výstupu HDMI (eARC) a funkci S-CENTER OUT pro kompatibilní modely BRAVIA máte k dispozici všechna připojení, která potřebujete, abyste si mohli vychutnat dechberoucí zážitek z prostorového zvuku.



Parametry

Funkce Wi-Fi® (2,4 GHz / 5 GHz) 11a/b/g/n, Bluetooth®5.0 (LDAC), S-Force PRO, Vertical Surround Engine, Dolby Speaker Virtual, Dolby Surround, Neural:X, Chromecast, Spotify Connect, tlačítko Music Service, kompatibilní s Google Assistant, AirPlay2
Počet kanálů 7.1.2k (vestavěný subwoofer)
Hi-Res Audio Hi-Res Audio, Hi-Res Audio Wireless, 360 Reality Audio
Podporované audio formáty Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, zvuk s vysokým rozlišením DTS HD, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96/24, DTS:X, LPCM
Ekvalizér Automatický zvuk, Kino, Hudba, Standard, Režim Noc, hlasový režim, vylepšený pohlcující zvuk
Subwoofer Vestavěný
Konektory Vstup: USB, analogový(stereo mini), optický, LAN, 2/1 HDMI (eARC/ARC) , HDMI® CEC, HDR, DOLBY VISION™, HLG
Výstupní výkon 500 W
Barva Černá
Rozměry a hmotnost 1 300 x 80 x 142 mm, 8,7 kg
Obsah balení Dálkový ovladač, zvukový kabel (MINI ↔ MINI), kabel HDMI™, napájecí kabel AC, držák na zeď (šrouby do zdi nejsou součastí)

Vhodné příslušenství

Přídavný bezdrátový subwoofer Sony SA-SW3

Přídavný bezdrátový subwoofer Sony SA-SW3

200 W bohatých výkonných basů ze 160 mm měniče, Hlubší basy díky reproduktoru s technologií Bass Reflex, Magnetický obvod Σ se postará o hluboké a čisté basy se sníženým zkreslením, Snadné nastavení pomocí bezdrátového připojení, Systém domácího kina a soundbar se snoubí s naším prvotřídním designem, Volitelný pro kina HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000 a HT-S2000
14 989 Kč
Přídavné bezdrátové zadní reproduktory Sony SA-RS3

Přídavné bezdrátové zadní reproduktory Sony SA-RS3

Doplňkové bezdrátové zadní reproduktory pro váš soundbar, Podporují technologii 360 Spatial Sound Mapping, Výstupní výkon 100 W přivádí hudbu a filmy k životu, Dvoupásmové reproduktory pro čistý mohutný zvuk, Možnost montáže na stěnu, Volitelný pro kina HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000 a HT-S2000
11 890 Kč
Přídavný bezdrátový subwoofer Sony SA-SW5

Přídavný bezdrátový subwoofer Sony SA-SW5

Cashback 500 Kč i
300 W bohatých basů ze 180 mm měniče, Výraznější basy bez šumu díky pasivnímu radiátoru, Magnetický obvod Σ se postará o hluboké a čisté basy se sníženým zkreslením, Snadné nastavení pomocí bezdrátového připojení, Systém domácího kina a soundbar se snoubí s naším prvotřídním designem, Volitelný pro kina HT-A9, HT-A7000, HT-A5000, HT-A3000 a HT-S2000
17 989 Kč
Přídavné bezdrátové zadní reproduktory Sony SA-RS5

Přídavné bezdrátové zadní reproduktory Sony SA-RS5

Cashback 2 000 Kč i
Volitelné bezdrátové zadní reproduktory pro váš soundbar, Podporují technologii 360 Spatial Sound Mapping, Výstupní výkon 180 W přivádí hudbu a filmy k životu, Výdrž baterie 10 hodin a funkce rychlého nabíjení, Vestavěné mikrofony pro optimalizaci zvukového pole, Dvoupásmové reproduktory pro čistý, mohutný zvuk, Možnost montáže na stěnu, Volitelné pro soundbary HT-A7000, HT-A5000 a HT-A3000
19 989 Kč

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Obchod mohu doporučit. Vše proběhlo v pořádku.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Rychlé jednání, dobře zabalený, špičkový produkt, přijatelná cena

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace