Porovnání výrobků Oblíbené produkty

Soundbar Sony HT-S2000

Jednoduchý 3.1kanálový soundbar s vestavěným duálním subwooferem, Prostorový zvuk jako v kině díky technologiím Dolby Atmos® a DTS:X®, Technologie S-Force PRO Front Surround a Vertical Surround Engine pro vícerozměrný zvuk, Snadné nastavení při připojení jedním kabelem za použití aplikace pro smartphony, Aplikace Sony | Home Entertainment Connect
Skladem
ks
9 989 Kč
Katalogové číslo: Z03202
Kód výrobce: HTS2000.CEL
Cashback 500 Kč i Cena po cashbacku 9 489 Kč

Mohlo by Vás zajímat

Soundbar Sony HT-S400, 2.1 kanál., bezdrátový subwoofer

Soundbar Sony HT-S400, 2.1 kanál., bezdrátový subwoofer

2.1kanálový zvuk Dolby Digital, 330 W, Technologie S-Force PRO Front Surround vytváří zvuk jako v kině, Bezdrátový subwoofer zajišťuje hlubší, bohatší zvuk, Jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit pro čisté vokály, Díky připojení HDMI ARC se k televizoru připojíte jediným kabelem, Připojení Bluetooth pro bezdrátové streamování zvuku
6 049 Kč
Akční cena Akční cena
Domácího kino Sony HT-S40R, 5.1 kanál, bezdrátový subwoofer

Domácího kino Sony HT-S40R, 5.1 kanál, bezdrátový subwoofer

Naplňte pokoj věrným 5.1kanálovým, 600W prostorovým zvukem, Snadné připojení přes rozhraní Bluetooth® pro streamování hudby, Bezdrátové zadní reproduktory a subwoofer, Jednoduchá instalace pomocí HDMI ARC, optické a analogové vstupy, Užijte si zvuk Dolby® Digital
9 489 Kč

Nechte se pohltit prostorovým zvukem



Technologie Vertical Surround Engine a S-Force PRO Front Surround umožňují soundbaru HTS2000 vytvářet prostorový zvuk jako v kině, který vám umožní vychutnat si vzrušující zážitek z technologií Dolby Atmos a DTS:X. Nově vyvinutý upmixer poskytne trojrozměrný prostorový zvuk pro vše, co posloucháte, a obklopí vás zvukem z jediného nenápadného soundbaru.






Vychutnejte si zvuk shůry



Díky technologii virtuálního prostorového zvuku vyvinuté společností Sony dokáže soundbar směrovat zvuk na požadované místo ve vertikálním prostoru, takže si můžete vychutnat trojrozměrný zvuk, aniž byste potřebovali reproduktory instalované ve stropě nebo natočené nahoru. Stejně jako technologie Dolby Atmos a DTS:X, i technologie Vertical Surround Engine propůjčí realističtější a vícerozměrný zvuk i ostatním formátům.






Prostorový zvuk snadno



Jedinečná technologie zpracování digitálního zvukového pole od společnosti Sony využívá pouze přední reproduktory a virtuálně reprodukuje pole prostorového zvuku tak, že k vám zvuk dorazí z obou stran. Můžete si vychutnat plný prostorový zvuk jako v kině, aniž byste museli zabírat místo v obývacím pokoji.






Nový upmixer obohacuje stereofonní obsah o prostorový zvuk



S nově vyvinutým upmixerem od společnosti Sony si můžete vychutnat trojrozměrný prostorový zvuk nejen v případě obsahu ve formátu prostorového zvuku, ale také v případě stereofonního obsahu, jako jsou streamované video nebo hudební služby. Náš nový algoritmus analyzuje skladbu v reálném čase, extrahuje jednotlivé zvukové objekty v závislosti na jejich lokalizaci a poté je přerozděluje. Tím vám poskytne trojrozměrný prostorový zvuk.






Pokročilá technologie reproduktorů



Výkonné reproduktory zahrnují vyhrazený centrální reproduktor pro zřetelné dialogy a vestavěný duální subwoofer pro rázné basy. Společně pak vytvářejí čistý zvuk se širokým rozsahem v celé místnosti.






Jednotka reproduktoru X-Balanced Speaker Unit



Vestavěný duální subwoofer a přední reproduktory jsou vybaveny jednotkou reproduktoru X-Balanced Speaker Unit. Jedinečný obdélníkový tvar těchto reproduktorů maximalizuje oblast membrány a zaručí ještě údernější basy. Snižuje také vychýlení budiče při zachování akustického tlaku, což má za následek menší zkreslení a větší čistotu vokálů.






Vestavěný subwoofer a zvukovod zajišťují hluboké basy



Vestavěné subwoofery využívají konstrukční řešení X-Balanced Speaker, které maximalizuje velikost membrány s ohledem na omezený prostor, a poskytuje tak výrazné basy z kompaktního soundbaru. Tajemství hlubokých basů obvykle spojovaných s většími reproduktory, a to zejména při poslechu s nízkou hlasitostí, pro změnu spočívá v unikátním tvaru zvukovodu.






Čistý hlas a přesný zvukový obraz



Použití jediné jednotky reproduktoru k současné reprodukci širokého frekvenčního rozsahu, od basů až po výšky, může vést ke zkreslení a k vytváření tlumeného a nezřetelného zvukového obrazu. Naše jedinečná technologie zpracování signálu toto zkreslení potlačuje, a zajišťuje tak zřetelné dialogy a přesný zvukový obraz.






Hlubší zvuk basů při libovolné úrovni hlasitosti



Při reprodukci nízkých basových frekvencí kompaktními reproduktory hrozí často zkreslení. Soundbar HT-S2000 tomuto nebezpečí předchází použitím jedinečné technologie zpracování signálu vyvinuté společností Sony, která zajišťuje dynamické rozšířené basy bez ohledu na hlasitost poslechu.






Dodejte své oblíbené hudbě šťávu



Při kompresi původního zdroje hudby dojde ke ztrátě vysokofrekvenčních prvků, které skladbě dodávají bohatost a detail. Naše technologie Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) tyto prvky obnovuje a zajišťuje vysoce kvalitní zvuk, jenž se přibližuje originální nahrávce.






Snadné nastavení a ovládání



Stačí propojit soundbar HT-S2000 s televizorem pomocí kabelu HDMI, připojit jej k elektrické síti a nastavení je dokončeno. Naše nová aplikace Sony | Home Entertainment Connect pro smartphony nabízí snadné nastavení a intuitivní ovládání. Soundbar můžete také snadno ovládat jednoduchým dodaným dálkovým ovladačem.






Nastavení během několika sekund



Soundbar je připraven k použití prakticky ihned po vybalení z krabice. Stačí jej propojit s televizorem pomocí kabelu HDMI a připojit k elektrické síti.






Sony | Home Entertainment Connect



Nastavení a používání soundbaru je díky aplikaci Sony | Home Entertainment Connect snazší než kdykoli dříve. Aplikace vás provede úvodním nastavením, pomůže s řešením případných problémů a umožní vám plně ovládat hlasitost, zvukové pole a další funkce přímo ze smartphonu.






Pohodlné ovládání



Jednoduchý dálkový ovladač kombinuje příjemné provedení, které dokonale padne do ruky, se snadným a intuitivním ovládáním. Mezi praktické funkce patří vyhrazená tlačítka pro úpravu hlasitosti a nastavení zvuku.






Snadno dosažitelný prostorový zvuk



Chcete-li sledovat podmanivé filmy, stiskněte tlačítko zvukového pole na dálkovém ovladači a užijte si prostorový zvuk, který vás vtáhne přímo do středu filmové akce. Nebo zvukové pole vypněte a dosáhněte čistého zvuku reproduktorů při poslechu stereofonní hudby.






Dokonalá synchronizace s dalšími produkty od společnosti Sony



Volitelný bezdrátový subwoofer obohatí reprodukci zvuku o rázné basy. A pokud přidáte naše volitelné bezdrátové zadní reproduktory, budete si moci užít ještě více vzrušujících okamžiků jako v kině, včetně zvuku přímo za sebou. Po spárování s kompatibilním televizorem BRAVIA se v nabídce rychlého nastavení televizoru automaticky zobrazí položky pro nastavení zvuku soundbaru, abyste mohli snáze ovládat funkce, jako jsou zvukové pole a hlasitost.






Bezproblémové ovládání s televizory BRAVIA



Díky integrovanému uživatelskému rozhraní (UI) se v nabídce rychlého nastavení televizoru BRAVIA automaticky zobrazí položky pro nastavení zvuku soundbaru. Tím se usnadní ovládání funkcí, jako jsou zvukové pole a hlasitost.






Pozice soundbaru



Pokud vlastníte televizor BRAVIA se stolkem, který lze nastavit do více poloh, můžete změnit polohu televizního stolku a umístit soundbar HT-S2000 před televizor, abyste dosáhli čistého a elegantního vzhledu.






Udržitelnost



Produkty domácího audia od společnosti Sony jsou navrženy nejen k poskytování vynikajících zvukových zážitků, ale také s ohledem na životní prostředí. Při výrobě produktů a obalů využíváme méně prvotních plastů.



Parametry

Funkce Bluetooth®5.2 RX (SBC, AAC), S-Force PRO, Vertical Surround Engine, DTS Virtual: X, DSEE, Dolby Surround, Neural:X, Wireles Surround (with optional wireless speakers)
Počet kanálů 3.1k
Podporované audio formáty Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Dual mono, DTS, zvuk s vysokým rozlišením DTS HD, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96 / 24, DTS: X,LPCM5ch / 5.1ch / 7.1ch, LPCM 192 kHz / 24bit, Dolby Digital, Dolby Dual mono, DTS
Ekvalizér Noční režim, hlasový režim, zvukové pole
Subwoofer Vestavěný duální
Konektory Bluetooth, USB, optický, 1/1 HDMI (eARC/ARC) , HDMI® CEC, EARC
Výstupní výkon 250 W
Barva Černá
Rozměry a hmotnost 800 mm x 64 mm x 124 mm, 3,7 kg
Obsah balení Dálkový ovladač, baterie do dálkového ovladače, kabel HDMI™, napájecí kabel AC

Vaše spokojenost je samozřejmostí

5/5

Obchod mohu doporučit. Vše proběhlo v pořádku.

Anonym Doporučuje obchod
5/5

Vše OK

Anonym Doporučuje obchod
hp-wide-sony-zaruka hp-wide-sony-zaruka


Užijte si bezstarostné sledování vašich oblíbených filmů, seriálů a sportovních přenosů s až 5letou zárukou Sony


Další informace